BRENGT PASSIE & MEDIA SAMEN

WELKOM BIJ

Miklo Media

MikloMedia en Branded Content. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gespecialiseerd in het verzorgen van branded content voor verschillende televisieformats op landelijk niveau.
televisieprogramma’s op een leuke en creatieve manier invulling krijgen.

Denk hierbij aan programma’s op RTL Nederland (RTL 4). Mede door ons uitgebreide netwerk en een team van professionele programmamakers
zorgen wij ervoor dat televisieprogramma’s op een leuke en creatieve manier invulling krijgen.

Over Ons

Bij Miklo Media wordt dagelijks hard gewerkt om complete branding campagnes neer te zetten. Het team bestaat uit creatieve denkers en makers. Door gespecialiseerde kennis én goede samenwerking weten we originele content te creëren dat gezien wordt door het gewenste publiek

MEER OVER ONS WERK EN HOE WE WERKEN

Goede communicatie met partners is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse bezigheden. Wij zijn van mening dat goede en transparante communicatie de sleutel is tot een succesvolle productie.

Onze missie is het aanbieden van complete pakketten aan onze partners. U kunt hierbij denken aan online campagnes, employer branding, mediastrategie en exposure op de televisie.

Het productieteam bestaat daarom uit creatieve, jonge geesten die altijd op de hoogte zijn van alle actuele trends in de mediawereld. Hierdoor kunnen wij onze partners altijd voorzien van mooie producties van hoogwaardige kwaliteit. Wij vinden het echter belangrijk om ons te onderscheiden van concurrenten door producties neer te zetten die origineel en inspirerend zijn. Zo volgen wij niet alleen trends, maar creëren wij die ook zelf.

Wil je meedoen

Heb jij innoverende ideeën en wil je ons team versterken? Wij zijn altijd opzoek naar leuk talent!
Of heb je een bedrijf en wilt graag advies op gebied van marketing en branding?
Ben je opzoek naar de juiste influencer, maar weet niet hoe het met de juiste doelgroep zit?

Laat het ons dan weten! Wij werken graag samen.

MIKLO Media

Partners