NIEUW REISPROGRAMMA: ‘WELKOM IN’

oor iedere aflevering van Welkom In hebben wij een kleine verrassing voor onze kijkers. We geven namelijk in elke uitzending weer een geweldige ervaring weg.

Wil je hier meer over weten of wil je meedoen:

1. Ga naar facebook.com/welkomin.tv
2. Like de Facebookpagina
3. Beantwoord de vraag op Facebook!

NIEUW REISPROGRAMMA: ‘WELKOM IN’

In het nieuwe reisprogramma ‘Welkom In’, vanaf 8 oktober te zien bij RTL4, ontdek je samen met Presentatrice Dounia rijkschroeff de allerleukste locaties in binnen-en buitenland.

‘Welkom in’ is vanaf 8 oktober elke zondagochtend om 11:30 uur en elke zaterdag om 15:00 uur (herhaling) te zien op RTL 4.

Dounia: “Het reisprogramma is voor iedereen die houdt van reizen. Het maakt niet uit of je dit het liefste alleen doet of met vrienden en familie. Het gaat om avontuur, ontspanning en vooral om mooie herinneringen maken. Als model en voormalig Miss Nederland heb ik veel mogen reizen en ik kijk ernaar uit om de kijker met dit programma mee te nemen naar de mooiste locaties in binnen-en buitenland. Voordat we naar het buitenland gaan, laten we eerst de mooiste plekjes in Nederland zien. Veel mensen vergeten namelijk dat Nederland ook echt heel erg mooi is en ik ben blij dat ik dat nu kan laten zien middels mijn reizen voor Welkom In. Dat vind ik het allerleukst! Iedere week mag ik iets weggeven van waar ik ben geweest; denk aan een heerlijk diner, overnachting in een hotel, concertkaarten of mooie producten.”

DOUNIA RIJKSCHROEFF & SANDER JANSON HELPEN MENSEN OP WEG NAAR HUN DROOMBAAN

Het programma, waarin Dounia en Sander mensen met een passie helpen om hun droombaan te verwezenlijken.

Naast de dromer komen succesvolle ondernemers en bekende Nederlanders in beeld. Zij geven advies, delen hun ervaringen en vertellen hoe leuk of juist spannend het is om dé stap te zetten.

Meedoen?

Van Passie Naar Droombaan is een tv-programma van het mediaproductiebedrijf Miklo Media.

Onze redactie en programmamakers zijn druk bezig met de invulling van de seizoenen. Heb jij hiervoor leuke ideeën of heb je zelf een bedrijf dat zich graag op landelijke televisie wil presenteren?

Laat het ons dan weten! Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden om deel te nemen aan ons programma.

Meld je nu aan!

Video's

Voorbeeld title

“Een exclusief online item van Wibi Soerjadi.”

Voorbeeld title

“Een exclusief online item van Wibi Soerjadi.”

Voorbeeld title

“Een exclusief online item van Wibi Soerjadi.”

NIEUWS

Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Lees Meer